Skip to main content

Het belang van samenwerken voor bewonersparticipatie+ 

Cobee en ladies@work: samen thuis in bewonersparticipatie 

Zonder samenwerking geen goede verbinding. En dat geldt zeker voor bewonersparticipatie. Reden voor ladies@work om samen te werken met diverse partners, zoals Cobee | Dé all-in project software voor bewonerscommunicatie.  

Een specialist in bewonersbegeleiding en een softwarespecialist: hoe werken deze twee partijen samen voor de juiste verbinding tussen bewoner, aannemer en/of woningcorporatie? We gingen erover in gesprek met Jurgen Joosten, adviseur digitale projectbegeleiding en Marjet Westervoorde, directeur ladies@work.

Optimaal samenwerken met bewoners, omgeving en projectpartners, hoe doen jullie dat? Marjet ‘Dat doen wij door altijd dichtbij de bewoners te staan en goed te luisteren, mee te denken en de bewoner centraal te zetten zonder de opdrachtgever uit het oog te verliezen.’ Dit wordt ondersteund door communicatiesoftware. Jurgen: ‘Bij Cobee werken we niet direct samen met bewoners en/of eindgebruikers. Onze klanten, zoals ladies@work, doen dit wel. Voor hen bieden wij digitale tools om de projectbegeleiding en het communicatieproces zo optimaal te maken.’ 

Lees het volledige artikel op Renda.nl.

Ladies@work is bekwaam met de software van verschillende bewonersapps, zoals die van Cobee. De mooie samenwerking maakt bewonersparticipatie optimaal mogelijk. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Marjet via info@ladiesatwork.nl of bel naar 085-1303890 | www.ladiesatwok.nl. 

bewoners, communicatie, fundering, herstelwerkzaamheden, participatie, woningbouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *