Skip to main content

Straatbeeld

Het effect van ladies@work

Waar je ons kunt vinden? Op straat, als het even kan. Tussen de bouwkeet en de bewoners zeg maar. En als we op kantoor zijn, dan zijn we druk bezig om alles te stroomlijnen en iedereen met elkaar te verbinden. Om met aandacht voor de bewoners en volgens de plannen van de gemeente of corporatie, de gewenste resultaten te bereiken in verduurzaming, renovatie of verbetering.

Zichtbaar resultaat

En dat is te zien; in de wijk, achter de voordeur en natuurlijk op straat. Met tevreden bewoners en huizen die weer jaren mee kunnen en klaar zijn voor de energietransitie. Dit is ons straatbeeld:
5 juni 2023
๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐˜€@๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ธ ๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด: ๐—ฉ๐—–๐—”-๐—ฐ๐˜‚๐—ฟ๐˜€๐˜‚๐˜€ Veiligheid in de bouw speelt een cruciale rol. Ook voor ladies@work. Onze bewonersconsulenten zijn regelmatig op het bouwterrein te vinden. Wij moedigen ze daarom aan de veiligheidscursus (VCA) te volgen. Zo leren we de basiskennis over veiligheid, gezondheid en milieu tijdens bouwprojecten en leggen we de basis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan. Bewonersconsulente Kirstie volgde onlangs de VCA-cursus en behaalde haar VCA-certificaat. Daar zijn we trots op!
31 mei 2023
๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฏ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜‡๐—ผ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—ฎ๐—น? Marjolein de Wit draait al 1,5 jaar projecten voor ladies@work. Als Bewonersbegeleider Renovatie & Transformatie bij @van_wijnen maakt zij zich dit jaar sterk voor de bewoners van @thuisbijvesteda in de Utrechtse wijk Tuindorp. Marjolein: โ€˜Als lady werk je projectmatig. Je start een project op en rondt het uiteindelijk ook af. Dat is fijn en geeft mij voldoening. Zelfstandigheid is daarbij belangrijk, naast het werken binnen een team. Je gaat ervoor met elkaar!โ€™ Meer weten over dit project en de ervaring en rol van Marjolein als bewonersbegeleider? Lees dan het volledige artikel op onze website!
19 mei 2023
In opdracht van @stichtingtrivire en @vormholding is ladies@work aan de slag bij de Kapteynweg en Sitterstraat in Dordrecht. De flatwoningen worden er verduurzaamd. Mevrouw Bosman uit de Sitterstraat is blij met de aanwezigheid van ladies@work. Bewonersconsulente Lucie Janssen was bij haar op bezoek en ging in gesprek. Want waarom is het nou zo fijn dat er iemand is met speciale aandacht voor de bewoners? Dit en meer leest u in het gesprek met mevrouw Bosman op onze website.
11 mei 2023
Ladies@work heeft al meer dan 14 jaar ervaring met participatietrajecten bij renovatie- en verduurzamingsprojecten. Wij hebben een enorme bak aan kennis en ervaring, maar blijven ons graag ontwikkelen. Daarom nam Caroline namens ladies@work deel aan de leergang โ€œDe Kunst van het Renoverenโ€. Ze vertelt: ‘We konden tijdens de training met elkaar sparren over de juiste aanpak, zeer waardevol! Fijn dat iedereen zijn ervaringen wilde delen. De leergang ging vooral in op de spelregels van het verduurzamen en renoveren. Wat is een redelijk voorstel en welke (wettelijke) afspraken maken we met elkaar? Frank Ringnalda van Advocatenkantoor Tomlow en Gerrina Schipper hebben ons geรฏnspireerd en gaven ons tijdens vier modules de meest actuele (juridische) inzichten. Dankzij de leergang is ladies@work juridisch weer helemaal up to date. Bedankt!’
2 mei 2023
๐—ง๐—ถ๐—ฝ๐˜€ ๐—ผ๐—บ ๐˜๐—ต๐˜‚๐—ถ๐˜€ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป Wij zijn gestart met een fris voorjaar en klaar voor wat meer warmte en zonneschijn. Met de wat koelere lente dit jaar en de hoge energieprijzen geven we u graag wat bespaartips. Heeft u zonnepanelen op uw dak? Bespaar dan energie door de wasmachine te draaien als de zon schijnt.Dan gebruikt u direct de goedkopere zonnestroom die u zelf opwekt. Droog daarna de was buiten aan de lijn en laat uw energieslurpende droger staan. Onze energietalenten geven u graag nog meer tips & tricks over hoe u al met kleine maatregelen op uw energierekening kunt besparen. Dit doen zij bij bewoners thuis of in ons โ€˜Energie Cafรฉโ€™. Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Kijk dan op onze website!
27 april 2023
๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ธ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ท๐—ฒ ๐Ÿต๏ธ๐Ÿฆ๐Ÿงก Alles kleurt vandaag oranje ter ere van onze jarige koning. Wij wensen u een mooie Koningsdag namens alle ladies! #koningsdag #ladiesatwork