Skip to main content

Onze missie

Elke verandering in huis heeft impact. Bewoners zien vaak op tegen verduurzaming, renovatie of onderhoud. Maar als het goed gaat, levert het ze een betere plek op om te wonen. En daar zetten wij ons voor in: als ladies@work is het onze missie om er met aandacht te zijn voor deze mensen en ze te begeleiden bij de veranderingen in of rondom hun huis zoals tijdens een verduurzaming.

Dit doen we met empathie voor de bewoner maar conform de opdracht. Een sociaal-zakelijke aanpak zeg maar waarbij we naar de bewoners luisteren, ze helpen, informeren en door het project begeleiden. Zo zorgen we ervoor dat het gehele traject voor alle betrokkenen soepel en naar wens verloopt; van bewoner tot en met opdrachtgever. Dat is onze missie en dat is wat we sinds 2009 al doen.

Impactresultaten

Maar hoeveel impact hebben wij? Wat levert ons werk nu eigenlijk op? Behalve bewoners die tijdens en na het traject blij kijken en ons bedanken? Of opdrachtgevers die tevreden constateren dat ze het gewenste draagvlak hebben bereikt, de gestelde doel zijn behaald en de huurders de transitie waarderen? Eigenlijk zijn dat al mooie resultaten, maar doordat we niet alleen alles zorgvuldig vastleggen maar ook tijdens en achteraf het traject veel meten, weten we wat de belangrijkste impactresultaten zijn van de afgelopen 12 jaar:

140.000 keer

achter de voordeur

Wij spreken de mensen achter de voordeur, we weten wat er leeft, welke vragen en zorgen er zijn over de aangekondigde verandering in of bij hun huis. En daar helpen we ze bij, met informatie en praktische oplossingen. Dat deden we al zo’n 140.000 keer, en dat gaan we nog veel vaker doen.

95

opdrachtgevers

Voor zo’n 95 opdrachtgevers zijn wij de schakel naar de bewoners. Variërend van een onderhoudsproject of renovatie tot verduurzaming of een aanpassing aan woningen. Wij helpen ze de doelen te bereiken met o.a. inventarisatie van bewonerswensen, realiseren van draagvlak, bewonersparticipatie, heldere communicatie en meer.

85%

draagvlak

Een gemiddeld draagvlak van 85%, dat realiseren wij voor onze opdrachtgevers. Deze uitstekende score verkrijgen we door onze veelomvattende en betrokken aanpak gericht op de bewoners; met data-onderzoek vooraf, vroegtijdige inzet, gesprekken met bewoners, continue monitoring, creatieve en duidelijke communicatie , praktische daadkracht en nog veel meer.

Meer weten?

Bereik ook de doelen van jullie project met de aanpak van ladies@work; wij zetten de bewoners centraal en hebben zo zichtbare en meetbare impact. Wil je daar meer over weten? Laten we dan eens kennismaken.