Skip to main content

Energiecoaches

De motor van de energietransitie!

Slim omgaan met energie is belangrijk en wie kan dit beter uitleggen dan een onafhankelijke energiecoach? Onze energiecoaches zijn proactieve, communicatieve en slimme mensen met veel interesse in en kennis van de energietransitie. Zij helpen achter de voordeur en maken bewoners energiebewust om energiezuinig en comfortabel te kunnen wonen.

Energiecoaches

Ladies@work werkt samen met Energiebox en hun ervaren pool aan coaches. Elke energiecoach heeft ervaring opgedaan bij een duurzaam project en beschikt over de juiste communicatieve skills. Samen zorgen wij ervoor dat de juiste persoon bij de opdracht wordt geplaatst en de bewoner optimaal wordt geïnformeerd.

Opleiding en samenwerking

Energiecoaches zijn intern gecoacht en worden begeleid door ervaren projectleiders. Waar nodig schakelen we EPA-W-adviseurs in. Hierbij kijken we altijd naar het project, de vraag, de kennis en aanpak die nodig is. Net als bij alle andere diensten van ladies@work staat energiecoach@home voor kwaliteit en maatwerk.

Slimme, toegankelijke power

Een energiecoach is toegankelijk en communicatief vaardig. Het zijn mensen met een positieve mindset, slim en vooral flexibel. De coaches gaan laagdrempelig in gesprek met de bewoners en helpen ze verder met hun vragen. Met veel enthousiasme wordt elk project succesvol opgepakt en uitgevoerd.

Handige tools

Bij elk project hoort effectieve bewonerscommunicatie. Daarom besteden we veel aandacht aan handige tools die de energiecoaches inzetten om bewoners thuis verder te helpen met hun energiebesparing. Zo wordt elk project nog efficiënter en worden bewoners concreet en praktisch ondersteund in hun energiebewustzijn.

Ook een energiecoach nodig?

Onze energiecoaches zijn thuis in energie besparen en klaar voor de volgende opdracht. Heb je een project in gedachten waar wij van betekenis kunnen zijn? Laten we dan snel kennismaken.