Skip to main content

Daadkrachtige ladies

Bevlogen vakvrouwen binnen een team van daadkrachtige bewonersconsulentes, dat is ladies@work. Wij begeleiden bewoners bij veranderingen in, aan of rondom hun woning zodat de opdrachtgever het gewenste traject soepel en succesvol kan uitvoeren. Door te verbinden zorgen we voor draagvlak; vanaf het begin betrekken we alle partijen, maken gezamenlijk heldere plannen en begeleiden dan het project. Van een renovatie tot groot onderhoud en van verduurzaming tot bekabeling voor nieuwe energie, onze ladies staan hun mannetje.


Vrouwelijk effectief

Wij zijn een echt vrouwenbedrijf, en dat merk je. Intuïtief als we zijn voelen we snel aan wat overal speelt. En we horen het, want we luisteren goed in onze gesprekken met de opdrachtgever en achter de voordeuren. Die inzichten verwerken we in onze aanpak. Met sterke communicatie, flink wat daadkracht en veel energie pakken we het transitieproject op. Dat doen we gestructureerd, vakkundig en creatief. Zakelijk binnen de kaders van de opdracht maar vooral empathisch voor de bewoners die bij ons centraal staan. Typisch vrouwelijk misschien, maar altijd heel effectief.

Onze ambities…

Natuurlijk werken we om te leven, maar we werken ook om anderen goed te laten leven. En dat doen we door ervoor te zorgen dat de projecten goed verlopen. Vandaar dat het ook onze ambitie is om met ladies@work door te groeien, zodat we in elke regio bewoners, bouwers en bedrijven, corporaties of gemeentes kunnen verbinden. Zodat we voor al die mensen het verschil kunnen maken en met onze inzet de bewoners zich thuis voelen in hun buurt en woning.

en onze dromen

We dromen van langdurige samenwerkingen, van het zijn van die stabiele externe partner voor onze opdrachtgevers, van innovatie in ons werk en in de projecten. Dat ons werk en wat wij opleveren een essentiële factor is in het hele proces van verduurzamen. En dat we ondanks groei en ontwikkeling ook blijven aanschuiven in de bouwkeet en even later bij de bewoners aan tafel om ze stap-voor-stap door het transitieproces te begeleiden.

Laten we kennismaken

Gelukkig zijn we doeners, wij dromen niet alleen maar werken hard om dromen uit te laten komen. Van onszelf, van bewoners en van iedereen die bij de projecten betrokken is. Realistische dromen dan, want we staan stevig met onze pumps op de grond. Wil je weten wat onze vrouwelijke daadkracht kan betekenen voor jullie project? Laten we dan kennismaken.