Onze ladies

Bewonersconsulentes

Onze ladies zijn bewonersconsulentes met een plus; zij zijn niet zomaar een paar extra handjes tijdens een project. Deze ladies zijn stuk voor stuk daadkrachtige vrouwen met kennis, levenservaring en passie. Passie voor mensen en voor het werk zelf. En tegelijkertijd ook zakelijk en praktisch. Met hart voor de bewoners zorgen ze dat de plannen van de opdrachtgever uitgevoerd worden. Dankzij sterke communicatie, inlevingsvermogen en kennis van zaken winnen ze snel vertrouwen bij alle partijen, de basis voor de succesvolle resultaten die we boeken.

Spil tussen bewoner, bouwer en opdrachtgever

Van verduurzaming tot onderhoud, als opdrachtgever en bouwer heb je bij deze projecten te maken met de huurders. Bewoners die het werk maar lastig vinden of het gewoonweg niet willen. Als de spil in het hele project regelen onze ladies dat het project toch uitgevoerd kan worden, en naar ieders tevredenheid. Zij gaan met de bewoners in gesprek, strijken de plooien glad en luisteren naar bezwaren en ideeën. Ze leggen uit wat het werk oplevert voor de bewoner en koppelen vragen of issues terug aan de opdrachtgever of aannemer. Met praktische oplossingen, kennis en empathie voor de bewoner.
“De vrouwelijke twist helpt zeker in deze mannelijke bouwwereld.”
– Kirstie

Typisch een lady

Elke lady staat stevig in haar schoenen; ze weet waar de grenzen liggen en wanneer ze de grens moet trekken. Ze begrijpen namelijk heel goed wat de opdrachtgever wil, wat belangrijk is voor het project. Ze werken dan ook met plezier voor onze opdrachtgevers terwijl ze de bewoner centraal zetten. Met een goed gesprek weten ze duidelijk te maken wat de renovatie zal inhouden of wat een verduurzamingsproject zal opleveren. Inlevend en duidelijk, dat zijn nou typisch onze ladies.
“Door al vooraf de bewoners duidelijk te informeren, behalen we veel winst.”
– Vicky

De beste lady voor elk project

Bij elk project wordt een lady aangesteld die daar het beste bij past, zowel qua persoonlijkheid als kennis en ervaring. En verwachten we dat het project complex is? Dan hebben we daar een senior lady voor. Ook werken we standaard met ons dashboard; een gedetailleerde database met alle ins en outs van elk project. Kan een lady onverhoopt niet verder, dan is een andere lady snel ingelezen en klaar om het werk direct over te nemen.
“Wij kijken vooruit in het proces en anticiperen op de zaken die van invloed kunnen zijn. Ook dat is onze verbindende rol.”
– Karin

Maak kennis met de ladies van ladies@work!

Annemarie
Astrid
Dascha
Else
Floor
Karen
Karin
Kirstie
Marianne
Petra
Vicky
Mirjam
Lucie
Helma
Demi Lee
Patricia
Piek
Achter alle ladies staan Ellen Bettonville, Marjet Westervoorde en Caroline Bax. De dames van ladies@work. Wil je met ons kennismaken? Neem dan contact op, we spreken je snel!

Ellen Bettonville

ellen@ladiesatwork.nl

06-23621153

Caroline Bax

caroline@ladiesatwork.nl

06-53892079

Marjet Westervoorde

marjet@ladiesatwork.nl

06-24913368

blijf in contact

© 2021 ladies at work