Skip to main content

Energiecoach@home

Thuis in energie besparen

De energietransitie achter de voordeur

Iedereen wil er warmpjes bijzitten, letterlijk. Maar veel bewoners hebben moeite om dat te realiseren. Energiecoach@home is er voor bewoners die niet goed weten hoe ze energiezuiniger en comfortabeler kunnen wonen. Wij geven tips, adviezen, hulp en uitleg. Bijvoorbeeld over de nieuwe voorzieningen in huis na een verduurzaming. Bewoners krijgen inzicht in wat ze zelf kunnen veranderen in hun woongedrag en wat het effect daarvan is op hun energierekening. Zo creëren we energiebewuste bewoners en helpen wij bij de energietransitie achter de voordeur.


Physical Therapy

Energiebesparend door energiebewustzijn

Of het nu gaat om goed gebruik van een warmtepomp, de mechanische ventilatie of hoe zonnepanelen optimaal benut kunnen worden. Of een rondje door de woning om slimme tips te geven in gedrag en gebruik. Energiecoach@home doet het. Wij geven praktische uitleg en logische tips. Zodat bewoners optimaal gebruik weten te maken van alle mogelijkheden en kansen die de nieuwe ‘techniek’ in huis ze biedt. En ze daardoor ook echt energie gaan besparen.


Voor woningcorporatie en aannemers

Woningcorporaties die hun bezit verduurzamen of aannemers en bouwbedrijven die huizen renoveren of NoM-woningen opleveren, het zijn concrete stappen in de energietransitie. Maar nadat het stof is neergedaald, is er nog veel te doen om bewoners bewust te maken van de mogelijkheden die hun nieuwe of verbeterde woning te bieden heeft. Wij regelen dat.

Als energiecoach@home zetten we de energietransitie voort achter de voordeur. Met praktische tools en energiecoaches die in eenvoudige taal de nieuwe voorzieningen in huis begrijpelijk maken.

Zo helpen wij bewoners bewust te worden van wat ze zelf kunnen doen en veranderen voor een energiezuiniger, comfortabele woning.


Thuis in energie besparen

Energiecoach@home is een dienst van ladies@work. Het is onze missie om bewoners te helpen bij energiezuinig en comfortabel wonen. Onze ladies begeleiden bewoners bij de veranderingen in en rondom hun huis. Met energiecoach@home maken we de cirkel van duurzaam wonen rond en helpen we bewoners energiebewust te maken. Of dat nu na een verduurzamingsproject is, na een renovatie, bij nieuwbouw of met energie bespaaracties voor de bestaande bouw. Wij zijn thuis in energie besparen.


Ook een energiecoach? Laten we kennismaken!

Onder begeleiding van ervaren projectleiders, en waar nodig EP-adviseurs, helpen wij bewoners hun energiegedrag te veranderen zodat ze kunnen besparen op de energierekening en tegelijk ook comfortabeler wonen. Energiebesparing achter de voordeur dus. Is dat ook iets voor de bewoners van uw vastgoedbezit of project? Laten we dan snel kennismaken!