Skip to main content

Ladies@work bouwt aan duurzame bewonersbegeleiding

Marjet Westervoorde blikt terug op de eerste helft van 2023

De eerste helft van 2023 zit er alweer op. Ladies@work maakte dit jaar een hele goede start. Nieuwe klanten, nieuwe projecten en het team is versterkt. Marjet is trots dat het goed gaat met het bedrijf en vertelt graag waar ladies@work aan bouwt. 

‘Ladies@work is voor veel bouwbedrijven, aannemers en woningcorporaties dé partner als het gaat om bewonerscommunicatie en -participatie bij grootschalige en kleinere projecten. Van een renovatie tot groot onderhoud en van verduurzaming tot bekabeling voor nieuwe energie. En dat gaat goed.’

Optimale begeleiding bij bouw- en renovatieprojecten

Er lopen mooie projecten. Sommige zijn net afgerond en anderen starten op. Marjet: ‘Zoals in Hilversum, waar we in de Bloemenbuurt zijn gestart met de uitvoer voor bouwbedrijf Plegt-Vos. Onze werkzaamheden bij MoerwijkWest 1 zijn bijna afgerond en we zijn opgestart op MoerwijkWest 2-3. Ook zijn we actief bij een project van Era Contour in Bergen op Zoom. En in Tuindorp waar Van Wijnen voor Vesteda aan de slag gaat en ladies@work de bewoners begeleid, waarover Marjolein op onze website meer vertelt.’

‘Bij Vorm ronden we onze werkzaamheden in Dordrecht af en tegelijkertijd starten we hier met deze opdrachtgever een nieuw project op (o.a. met Trivire). Bij Willems Vastgoedonderhoud en Smits Vastgoedzorg zijn onze bewonersconsulenten ook aan de slag bij projecten voor Woonkracht10. Na de bouwvak starten we bij de uitvoerfase van project Flora in Eindhoven. Ook in Hoge Kampen en bij project VaFA in Voorburg, voor opdrachtgever ROZA, zijn we dit jaar actief.’

Energietransitie en verduurzaming

‘Als je bij zoveel projecten betrokken bent, moet je ook op de hoogte zijn van de actualiteiten uit de branche,’ vindt Marjet. ‘Daarom staan de energietransitie en verduurzamingsopgave van de woningmarkt ook bij ladies@work centraal. Dat vraagt om continu opleiden en informeren van onze mensen. We stimuleren de bewonersconsulenten om op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en werken we mee aan veiligheid, gezondheid en duurzaamheid in ons dagelijks handelen. Onder andere via het volgen van de VCA-training en onze interne opleidingsmomenten, bijvoorbeeld rondom innovatief duurzaam bouwen.’  

Altijd in ontwikkeling

Ook achter de schermen wordt hard gewerkt. ‘Projectcoördinator Floor ondersteunt het team en start projecten op. Verder zijn we al met verschillende bouwbedrijven en corporaties in gesprek voor het najaar 2023 en 2024. En natuurlijk bouwen we verder aan onze dienst Energietalent. Niet alleen binnen projecten, maar ook als stand alone dienst voor gemeenten en corporaties. Hiervoor ontwikkelen we momenteel partnerships om een gezamenlijke propositie in de markt te zetten. Wilt u met ons in gesprek? Neem gerust contact op!’ 

Ladies@work begeleidt bewoners door een verandering in, aan of rondom de woning zodat de opdrachtgever het gewenste traject soepel en succesvol kan uitvoeren. Wij verbinden en zorgen voor draagvlak door vanaf het begin alle partijen te betrekken. Met heldere plannen en optimale begeleiding door een heel team van daadkrachtige ladies: bevlogen vakvrouwen die hun mannetje staan. Ervaren hoe dat is? Neem contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *