Inspireren

Elke buurt, wijk en complex heeft z'n eigen cultuur en verhaal. Zo ook de mensen die er wonen en werken. Vanuit deze gedachte starten wij ieder programma en/of project op. Wij vinden het geweldig om vanaf scratch te werken met partijen die net zoals wij werken aan een strategie en aanpak die aansluit bij mens, buurt en gebouw. Ook ontwikkelen en produceren wij eigen producten en diensten (zoals de verduurzaming box, visuals, bewonersfilms, brochures) of testen wij nieuwe initiatieven zoals de bewonersapp Cobee

Duurzaamheidsaanpak

ladies@work ontwikkelde met Het Solarteam een verduurzamingstraject met aanpak voor woningcorporatie GroenWest. Middels een uitgekiende marketingstrategie en een goed aanbod overtuigen enthousiaste ambassadeurs hun buurt.

Samen sterk

Samen met corporatie Woonstad Rotterdam en een groot bouwbedrijf werken wij aan een passende aanpak voor meerdere flats die van het gas af moeten. ladies@work zorgt voor de sociale transitie waar de bewoners centraal in staat. Vanwege de complexiteit van de opgave is het essentieel dat iedereen in elke fase begrijpt wat er verwacht wordt. ladies@work vormt hierin een belangrijke schakel, heeft een regiefunctie en verbindt stakeholders, toeleveranciers en andere belanghebbenden. Een prachtige opdracht die wij al jaren met veel plezier vervullen.
Contactgegevens

ladies@work • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Computerweg 22 • 3542 DR Utrecht
telefoon: 085-1303890