Skip to main content

Energietalenten

De motor van de energietransitie!

Slim omgaan met energie is de toekomst, en wie kan dit beter uitleggen dan de mensen van de toekomst? Onze energietalenten zijn proactieve, communicatieve en slimme mensen met veel interesse in en kennis van de energietransitie. Voor hen betekent het werken aan een betere toekomst ook direct werken aan de eigen toekomst. De energietalenten helpen achter de voordeur; zij maken bewoners energiebewust zodat bewoners energiezuinig en comfortabel kunnen wonen.

Juiste talenten

Voor de inzet van de energietalenten werken we samen met organisaties die ondernemende talenten verbinden aan onze opdrachten. Zoals de Stichting EnergieStudent. Elk energietalent heeft al eerder ervaring opgedaan bij een duurzaam project en heeft de juiste communicatieve skills. Wij zorgen ervoor dat het juiste talent bij de juiste opdracht wordt geplaatst.

Opleiding en samenwerking

De energietalenten zijn al seniors in hun opleiding duurzaamheid en energie, maar worden ook aanvullend intern gecoached en begeleid door onze ervaren projectleiders. Waar nodig schakelen we EP-adviseurs in. Hierbij kijken we altijd naar het project, de vraag en de kennis en aanpak die nodig is. Net als bij alle andere diensten van ladies@work staat ook energietalent@home voor kwaliteit en maatwerk. De energietalenten leveren niets anders!

Slimme, toegankelijke power

Een energietalent is toegankelijk, communicatief vaardig en ondernemend. Ook hebben ze stuk voor stuk een positieve mindset, zijn ze slim en vooral flexibel. Deze talenten gaan laagdrempelig in gesprek met de bewoners en helpen ze verder met hun vragen. Voor inhoudelijke en complexe vragen zijn er altijd ervaren EP-adviseurs beschikbaar. Met veel enthousiasme wordt elk project succesvol opgepakt en uitgevoerd door deze talenten.

Handige tools

Bij elk project hoort effectieve bewonerscommunicatie. Daarom besteden we veel aandacht aan handige tools die de energietalenten inzetten om bewoners thuis verder te helpen met hun energiebesparing. Zo wordt elk project nog effici├źnter en worden bewoners concreet en praktisch ondersteund in hun energiebewustzijn.

Ook een energietalent nodig?

Met de tools, kennis en jarenlange ervaring van ladies@work en hun eigen vaardigheden en energie zijn onze energietalenten thuis in energie besparen en klaar voor de volgende opdracht. Heb je een project in gedachten waar onze talenten van betekenis kunnen zijn? Laten we dan snel kennismaken. Neem je contact met ons op?