Levenservaring

ladies@work is een vrouwenbedrijf. Dat komt zo. In de bouw werken veel mannen. Vrouwen werken intuïtief en voelen snel aan wat er bij verschillende partijen speelt. Daarnaast geven de vrouwelijke communicatie, daadkracht, energie en onderhandelingsvaardigheid een enorme toegevoegde waarde aan mannenwerelden. En omdat de ladies van ladies@work communicatief sterk zijn en veel levenservaring hebben, staan ze sterk in hun pumps en weten ze snel(ler) het nodige vertrouwen te krijgen.

Meerwaarde

Met onze opdrachtgevers uit geheel Nederland delen wij graag onze bewezen werkwijze en ervaring. Onze aanpak en methodiek, documenten, kennis en vaardigheden brengen wij allemaal in. Onze onafhankelijke positie richting bewoners wordt als een enorme meerwaarde ervaren. Wij streven ernaar dat een lady past bij de opdracht en andersom. Valt zij vanwege ziekte of andere reden (tijdelijk) uit dan zorgen wij voor adequate vervanging. Omdat het project in alle fases in ons systeem geregistreerd is, is een lady snel ingelezen en inzetbaar. ladies@work werkt met communicatief sterke vrouwen met levenservaring en humor en zijn administratief goed onderlegd. En…. zij voelen zich thuis in een mannenwereld.

Oog voor alle partijen

Onze opdrachtgevers zijn corporaties, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, energieleveranciers en bewoners. Wij zien het als onze taak om bruggen te slaan, mensen op één lijn te krijgen en bovenal rust en duidelijkheid te scheppen. Humor, daadkracht, onze bewezen methodiek (aanpak) en ervaring met meer dan 90 projecten en/of programma’s helpen ons de gestelde, gezamenlijke doelen te realiseren.

Onze missie en visie

ladies@work verbindt door gestructureerde communicatie, bewoner, woningcorporatie, duurzaamheidcombinaties en bouwbedrijf. Wij creëren verbinding met daadkracht en vrouwelijke energie. Belangrijke onderwerpen zoals de energietransitie en circularisering van de maatschappij en de gebouwde omgeving zien wij als een maatschappelijke en sociale transitie waar de bewoner centraal staat. In elke fase verbinden wij stakeholders, toeleveranciers en andere belanghebbenden

Wie zijn wij?

Ellen Bettonville

telefoon: 06-23621153
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marjet Westervoorde

telefoon: 06-24913368
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Caroline Bax

telefoon: 06-53892079
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Karin

Annemarie

Petra

Conny

Stella

Else

Mariëlla

Jolanda

Sylvia

Arriette

Astrid

Dascha

Floor

Karen

Kirstie

Marianne

Vicky

Vacatures

Wij zijn per direct op zoek naar sterke, daadkrachtige persoonlijkheden voor bouw- en renovatie projecten in onder andere Zuid-Holland en Noord-Holland.

ladies@work heeft een eigen studio voor het ontwikkelen van communicatiemiddelen. Daarnaast beschikken we over een netwerk van ervaren vakmensen op het gebied van vormgeving, tekst en het ontwikkelen en bouwen van websites. Hierdoor kunnen we desgewenst snel en kostenefficiënt de benodigde communicatiemiddelen ontwikkelen. Uiteraard binnen bestaande huisstijlregels en passend bij de uitstraling van de opdrachtgever.
Contactgegevens

ladies@work • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Computerweg 22 • 3542 DR Utrecht
telefoon: 085-1303890